Bekroonde Ierse setters | Eukanuba

Bekroonde Ierse setters

Naam fokker: Braidmount

Locatie: Edinburgh

Mona Hunter en Will Brown hebben veel ervaring en passie voor het fokken en showen van Ierse setters. Mona neemt deel aan shows sinds 1992 en Will is al sinds de jaren 1970 van de partij.

Ierse setters zijn geweldige honden: lief, sierlijk en elegant. Ze zijn zeer opvallend door hun diep roodbruine, zijdeachtige vacht, die voor shows in perfecte conditie moet zijn.

De reis van Braidmount met EUKANUBA

Ze stapten een aantal jaren geleden over op EUKANUBA en zijn nog steeds zeer tevreden met het resultaat.

“Het houdt onze honden in prima conditie. Ze hebben een geweldige houding en spieren, ze blijven goed op gewicht en het voer helpt hun vacht in perfecte conditie te houden.”

De resultaten spreken voor zich. Sinds ze EUKANUBA geven, boeken ze veel succes met twee van hun teven, Braidmount Geisha Girl en Fairhaven Louise Mountbatten At Braidmount, die respectievelijk 31 en 22 kampioenschapscertificaten wonnen bij prestigieuze hondenshows. Ze zijn terecht trots op deze prestatie.

“Ik ben er volledig van overtuigd dat EUKANUBA heeft bijgedragen aan de geweldige conditie van onze setters”, aldus Mona.

Ook hebben ze met succes twee nesten gefokt sinds ze EUKANUBA zijn gaan geven. Ze brachten hun puppy’s groot met EUKANUBA-puppyvoer voor honden van middelgrote rassen, met uitstekende resultaten: 

“Beide nesten waren schattig, levendig en sterk - EUKANUBA Puppy geeft ze een goede start in het leven en helpt hopelijk veel toekomstige kampioenen voort te brengen.”

Toptips van fokkers:

  • Geef een hoogwaardig voer en hou het bij één soort. Puppy’s en jonge honden zijn soms moeilijke eters. Maar waar het om gaat is dat u weet dat het voer alle voedingsstoffen bevat die uw huisdier nodig heeft.