Bewijs voor een lang leven | Eukanuba

Bewijs voor een lang leven

Dit is Utah, 17 jaar

Met EUKANUBA en een goede verzorging

Om een beter inzicht te krijgen in de effecten die voeding kan hebben op de levensduur, startte EUKANUBA met een tienjarig onderzoek waarbij 39 zeer speciale labradors betrokken waren.

Er werd gekeken naar hun gezondheid en levensduur. En de resultaten waren ongekend: bijna 90% van de labrador retrievers die naast een goede verzorging EUKANUBA kregen, leefden langer dan de gemiddelde levensverwachting van twaalf jaar van het ras.

Nog verbazingwekkender was dat bijna een derde (28%) van de honden een uitzonderlijk hoge leeftijd bereikte en zelfs ouder dan 15,6 jaar werd! Eén hond, Utah, bereikte de zeer hoge leeftijd van 17 jaar en 11 maanden. Dat staat gelijk aan ongeveer 109 mensenjaren.

Bij EUKANUBA willen we uw hond graag helpen om samen met u langer en gezonder te leven. Daarom biedt al ons op levensfase toegespitste voer voeding op maat met bouwstenen voor het hele leven van een hond.

** Uitzonderlijk hoge leeftijd bij labradors (15,6 jaar) is gedefinieerd als +30% langer leven dan de gemiddelde levensverwachting van twaalf jaar van het ras.

 

 

Maak kennis met de honden

 

 Hond in het veld  Hond rent in veld
 Bunny, 16 jaar  Clown, 16 jaar
 Hond in hoog gras  Utah
 Iowa, 17 jaar  Utah, 17 jaar

De Longevity Council

We stelden de Longevity Council samen, een panel van vooraanstaande dierenartsen, fokkers en diervoedingsdeskundigen. Ze waren het erover eens dat de ongekende resultaten een heel nieuw licht wierpen op hoe succesvol ouder worden bij honden eruit kan zien.

“Alleen EUKANUBA heeft aangetoond dat hun innovaties op het gebied van voeding meer honden kunnen helpen om hun genetisch potentieel te benutten en een uitzonderlijk hoge leeftijd te bereiken. De hoogwaardige voedingsstoffen in EUKANUBA, in combinatie met een goede veterinaire en dagelijkse verzorging, stelt honden in staat een gezond, langer en vitaler leven te leiden.” De Longevity Council

Het EUKANUBA-assortiment

Ons tienjarig onderzoek naar langlevendheid was van onschatbare waarde. We deden nieuwe kennis op en het hielp ons bij het samenstellen van onze nieuwe recepten. Het liet ook zien hoe verschillende voedingsbestanddelen van een recept gezondheid en welzijn bevorderen. Ze leveren bouwstenen voor opeenvolgende levensfasen en versterken zo de levenslange impact.

Onze smakelijke recepten bevatten alle vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft om voor elk aspect van zijn lichamelijke welzijn te zorgen, zoals sterke botten en soepele gewrichten, een glanzende en stralende vacht en gezonde tanden en tandvlees.