Waarom EUKANUBA | Eukanuba

Waarom EUKANUBA?

VIER EEN LANG EN GEZOND LEVEN MET UW HOND

We zorgen al sinds 1969 voor huisdieren – dat is vijftig jaar het beste van ons voor honden en katten! Dus we begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden als uw metgezel.

Onze smakelijke recepten bieden voeding op maat voor uw hond om hem gedurende elke levensfase in optimale lichaamsconditie te houden.
 
Dus of u nu uw nieuwe puppy de juiste start in het leven wilt geven of zo goed mogelijk voor uw oudere hond wilt zorgen, EUKANUBA geeft uw beste vriend alle voedingsstoffen die hij nodig heeft.

Optimale lichaamsconditie - Wat betekent dit voor uw hond?

Bij EUKANUBA doen we er alles aan om uw trouwe metgezel in de best mogelijke vorm te houden. Daarom zijn al onze recepten afgestemd op levensfase en rasgrootte om het allerbeste in uw hond naar boven te halen.

De relatie tussen u en uw hond is tweerichtingsverkeer. Het is een hechte band. En voor elke goede relatie geldt: hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Daarom is uw rol in de relatie zo belangrijk.

Uw hond in optimale lichaamsconditie houden betekent zorgen voor alle dingen die u kunt zien, zoals een gezonde vacht en schone tanden, en niet kunt zien, zoals het immuunsysteem en de gezondheid van uw hond.

Een recept ter ondersteuning van een lang en gezond leven

Bij EUKANUBA gebruiken we alleen hoogwaardig dierlijk eiwit. We gebruiken nooit plantaardige eiwitconcentraten als ingrediënt in onze recepten. We gebruiken ook prebiotica en een zorgvuldig afgestemd mengsel van essentiële vitaminen en mineralen. Daarbij kunnen we bogen op tientallen jaren ervaring.

We kopen al onze ingrediënten zorgvuldig in en voeren meer dan 120 kwaliteitscontroles uit, zodat u er zeker van kunt zijn dat u van ons altijd het beste krijgt.

Ons voer is ook planeetvriendelijk: minstens 25% van de energie voor onze fabriek wordt opgewekt door onze eigen windturbine op ons terrein.

Onze unieke geschiedenis

Onze naam EUKANUBA (uitgesproken als “Joekanoeba”) vindt zijn oorsprong in de jazzcultuur. Het woord werd gebruikt voor iets dat het toppunt of allerbeste was – bijvoorbeeld voor de nieuwste muziek of een snelle auto.

In 1969 zocht de oprichter van EUKANUBA naar een gemakkelijk te onthouden naam voor zijn nieuwe hondenvoeding. De kwaliteit van zijn voeding was ongeëvenaard. Nu had hij alleen nog een naam nodig die net zo bijzonder was.

Vandaag de dag is EUKANUBA nog steeds het allerbeste. Het is speciaal samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om alle voedingsstoffen te leveren die uw hond nodig heeft voor zijn grootte en levensfase.  Dus wanneer u een zak EUKANUBA koopt, kunt u er zeker van zijn dat uw hond het beste van ons krijgt.